Underholdende aktiviteter på campingpladsen​

Aktiviteter til lands

Landskabet omkring Broager Strand Camping byder på smuk natur og unikke muligheder for at kombinere det grønne liv med spændende aktiviteter.

Gendarmstien løber eksempelvis lige forbi vores hoveddør, og den er et omdrejningspunkt for mange af vores udendørsaktiviteter. Derudover var det i dette område, krigen i 1864 foregik, og derfor kan man stadig være heldig at finde patron- og granatrester.

Vi tilbyder

Med den skønneste natur i baghaven har vi selvfølgelig sørget for, at vores gæster har en række tilbud, der foregår i vores smukke og naturskønne omgivelser.

I kan for eksempel tage på:

 • Vandreture
 • Cykelture
 • Joggingture
 • Geocaching
 • Krolf
 • Petanque

Udfordringer og natur til alle

Vores aktiviteter er sammensat således, at I kan tage dem i jeres tempo. I kan selv styre, hvor hurtigt I vil løse Geocaching, gå med kortet foran jer, eller hvor hårdt i vil træde i pedalerne på cykelturen.

På vandreturen kan I nyde de sjældne orkideblomster, der findes i området, finde fossiler nede ved vandkanten eller måske udforske Gratelund 57 meter over havets overflade. Det er helt op til jer.

​Vi stiller naturligvis alt fra cykler til GPS og kort til rådighed, som skal bruges til aktiviteterne til lands.

​Aktiviteter til vands

​Med den unikke beliggenhed helt ned til Sønderborg Bugt er Broager Strand Camping et ideelt sted til aktiviteter på eller i vandet.

​Oplevelser under vandet​

Der gemmer sig et hav af oplevelser – i bogstaveligste forstand – under overfladen i Sønderborg Bugt, som vi gerne vil give jer muligheden for at opleve.

Bugten er forholdsvis dyb, hvilket gør den velegnet til dykning, og der findes blandt andet mange skibsvrag på bunden, som er spændende at udforske.

I Sønderborg Bugt er der generelt god mulighed for forskellige former for sejlads og vandsport.

Vil man ikke selv ned under overfladen, kan man nøjes med at smide fiskekrogen derned. På campingpladsen er der et fiskekøkken, hvor der er en fryser til din rensede fisk. 

​​

Oplevelser over vandet

​Vil I gerne ud på havet uden at komme under, så er bugten også velegnet til sejlads. Her tilbyder vi leje af kajak eller jolle, og skal der være lidt mere fart på, så kan man også wind- eller kitesurfe i Sønderborg Bugt.​​

​Aktivitetskalender

Nedenfor kan I se, hvilke aktiviteter vi tilbyder i løbet af året:

Påske og Fællesspisning

​Igen i starter vi sæsonen op med et tilbud og en god oplevelse.

​​

​Påskelørdag er der lagt op til en hyggelig aften med buffet til kr 150 pr person i vores sal,

​​

Pris for hele påsken inkl.:

 • ​Bad
 • ​Overnatninger

Pris er eksl.:

 • ​Strøm
 • ​Miljøgebyr
 • ​Gæster (kr. 20,00)
 • ​Fællesspisning

​​

Overnatningspris for alle 10 dage:

​Pris: 1500 kr ekskl. miljøgebyr og strøm​​

Kristi Himmelfart - d. 12. maj - 16. maj 2021

Trænger du til afslapning helt ned til Flensborg fjord, hvor vi har mange vandremuligheder på stier langs vandet.

Vores campingplads ligger på Gendarmstien, der går til Sønderborg herfra, hvor man hele vejen har udsigten over vandet (ca. 15 km).

Pris: 800 kr. ekskl. miljøgebyr og strøm

​Broager Strand Camping tilbyder flere sociale arrangementer i løbet af året. Heriblandt fællesspisning til Påske, Midsommerspisning, Mortens Aften og Julefrokost. Informationer omkring dette kommer løbende.

Pinse - d. 21 - 24. maj

​Trænger du til at se pinsesolen danse eller bare afslapning hel ned til Flensborg fjord. Her er muligheden for udfordringer enten på cykel til bens eller til vands. Kom og oplev den hyggelige atmosfære.

​​

Vi ligger på Gendarmstien der går til Sønderborg herfra, hvor man hele vejen har udsigten over vandet (ca. 15 km. fra Sønderborg).

​Pris: 750 kr ekskl. miljøgebyr og strøm.

​​

Tilbud for både Kristi Himmelfart og Pinsen 12. maj - 24. maj 2000 kr.

Har du brug for hjælp?

​​Har du spørgsmål, så skriv til os i formularen.

​Vi svarer tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Broager Strand Camping

Broager Strand Camping holder til nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi har 120 pladser, hvor en tredjedel er besat af fastliggere.

Vi lægger vægt på, at alle besøgende får en god oplevelse, når de er på camping og kommer til os. Derfor går vi altid med ud på campingpladsen for at finde en plads.​

Kontakt

Broager Strand Camping​

Skeldebro 32

​​6310 Broager

​​Få rutevejledning

​​

Telefon: 74 44 14 18​

post@broagerstrandcamping.dk