Kom på cykelcamping i dejlige omgivelser

Pak den tohjulede og få en fantastisk cykelferie

Kunne du tænke dig at komme på en aktiv campingferie, hvor du får lov til at cykle rundt i fantastiske omgivelser med en masse grøn natur og havudsigt? Så kom forbi Broager Strand Camping – den ideelle campingplads til dig, der går og drømmer om cykelcamping i Sønderjylland.

Her på pladsen, der ligger en smule uden for Sønderborg, byder vi både danske og udenlandske campister glædeligt velkommen. I nærområdet finder du både fantastisk natur, behagelige badestrande og et væld af spændende seværdigheder – alle sammen inden for en overkommelig cykelafstand. Vi har derfor rigtigt mange besøgende, der er taget afsted på en cykelrejse.

Tag på en aktiv ferie i smukke Sønderjylland

Aktive rejser bliver stadig mere og mere populære blandt danskerne. Mange ønsker at skifte timerne i solen og liggestolen ud med lange ture i sadlen, og det er derfor vigtigt, at campingområder har mere at byde på, end nærliggende strande.

Hvis det er dig, der går og drømmer om en god oplevelse med cykelcamping, så er Broager Strand Camping lige netop stedet for dig. Med nærliggende cykelruter ved både skov og strand, er der rig mulighed for, at du kan begive dig ud på både kortere og længere cykelture alt afhængigt af, hvad du selv ønsker.

Kontakt os for at høre mere om vores cykelcamping

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige overnatningsmuligheder, eller vil du allerede nu bestille en plads til din tur på cykelcamping? Så ring eller skriv til os allerede i dag! Vi er altid klar til at tage imod nye besøgende, og hjælper dig gerne med at finde cykelruter og lignende, så du får præcist den tur, du håber på. Vi har også mange andre skønne aktiviteter som fiskeri og kajak

Har du brug for hjælp?

​​Har du spørgsmål, så skriv til os i formularen.

​Vi svarer tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Camping med strand

Vi ligger helt ned til Sønderborg Bugt.

Naturskønne områder

Vi er omgivet at den skønneste natur omkring campingpladsen.

Camping for børn og voksne

Vi byder alle velkommen på pladsen, store som små.

Hvad siger vores gæster?

"Vi kommer tilbage"

Receptionen var meget venlig, vi fik en parkeringsplads på første række. Sanitære faciliteter store og rene. Fantastisk udsigt over fjorden. Familiedrevet lille stille campingplads, vi kommer tilbage.

Martina Steinmann

"Varm velkomst"

Varme brusere, veludstyret køkken... vi blev budt meget varmt velkommen her (var også godt, da vejret var typisk nordtysk... vind, regn, sne...) Men vi var i stand til at slappe af i denne absolutte ensomhed og ro... Kim og Vivi er meget søde. Vi glæder os til at se dig igen. Hold dig sund…. Alt godt, Wolfgang og Kirsten

Kirsten Kultscher

"Dejlig weekend"

Fantastisk campingplads, det var en rigtig dejlig weekend! Super flink operatør. Tak skal du have!

Dirk Hoffmann

"Vi kommer igen!"

Rigtig god og hyggelig familiecampingplads! Afslapning og deceleration langt væk fra masseturisme, bare fantastisk! Vi kommer gerne igen!

Antje Fritsche

Broager Strand Camping

Broager Strand Camping holder til nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi har 120 pladser, hvor en tredjedel er besat af fastliggere.

Vi lægger vægt på, at alle besøgende får en god oplevelse, når de er på camping og kommer til os. Derfor går vi altid med ud på campingpladsen for at finde en plads.​

white-facebook-box-fill

Kontaktoplysninger

Broager Strand Camping

Skeldebro 32, 6310 Broager

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 44 14 18

E-mail: post@broagerstrandcamping.dk