Overnatning i campinghytter med alt du ønsker​

Vælg en luksuriøs løsning til din campingferie

Drømmer du om at komme på luksuscamping, hvor det gamle telt er skiftet ud med en moderne og hyggelig hytte? Så kan vi på Broager Strand Camping tilbyde overnatning i campinghytter, der har alt hvad hjertet begærer. Her får du nemlig både senge, skabsplads, køkkenudstyr, egen terrasse og meget andet lækkert.

Campingpladsen ligger i Broager en smule uden for Sønderborg i Sønderjylland. Her tager vi dog imod campingglade turister fra hele Danmark og fra udlandet, og særligt mange af vores besøgende bliver hurtigt glade for vores campinghytter til overnatning.

Campinghytter med plads til 2, 3 eller 4 personer

Vores campinghytter kommer i flere forskellige størrelser, og vi har hytter, der tilbyder overnatning til både 2, 3 og 4 gæster. Alle campinghytterne har egen terrasse, basalt køkkenudstyr, så du selv kan tilberede mad, samt spisebord med siddepladser. Det er dog kun vores luksushytte til 3 personer, der har eget toilet, men på campingpladsen har vi gode og ordentlige fællesfaciliteter, hvis du vælger en anden hytte.

Priserne på vores forskellige campinghytter og campingvogne til overnatning varierer mellem 400 og 600 kroner pr. nat, og hvis du ikke gider at bruge den sidste dag på at gøre rent, så kan du også tilkøbe slutrengøring for 350 kroner.

Du kan se mere om vores forskellige hytter og priser herunder.

Hør mere om vores muligheder for overnatning

Kunne du allerede nu tænke dig at booke overnatning til din næste campingferie, eller vil du høre mere om vores forskellige campinghytter, så skal du endelig bare ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at give dig en campingferie, du aldrig glemmer.

Priser pr. døgn og ekskl. strøm.

Tjek ind kl. 15.00
Afrejse kl. 11.00

Joker 1 (2 pers.

Kr. 450,00​

Joker 2 (2 pers.)

Kr. 450,00​

Spar knægt (3 pers.)​

Kr. 500,00​

Spar dame (4 pers.)

Kr. 600,00​

Spar konge (4 pers.)


​Campingvogn, (4 Pers)

Hund ikke tilladt i vogn. 

Kr. 600,00,


Kr. ​400,00​

Tilkøb​

Sengelinned (Linned og håndklæde)

Bestilles senest ved ankomst

Kr. 80,00​

Slutrengøring

Kr. 350,00​

Hytte 1

Hytte 2

Hytte 3

Har du brug for hjælp?

​​Har du spørgsmål, så skriv til os i formularen.

​Vi svarer tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Camping med strand

Vi ligger helt ned til Sønderborg Bugt.

Naturskønne områder

Vi er omgivet at den skønneste natur omkring campingpladsen.

Camping for børn og voksne

Vi byder alle velkommen på pladsen, store som små.

Hvad siger vores gæster?

"Vi kommer tilbage"

Receptionen var meget venlig, vi fik en parkeringsplads på første række. Sanitære faciliteter store og rene. Fantastisk udsigt over fjorden. Familiedrevet lille stille campingplads, vi kommer tilbage.

Martina Steinmann

"Varm velkomst"

Varme brusere, veludstyret køkken... vi blev budt meget varmt velkommen her (var også godt, da vejret var typisk nordtysk... vind, regn, sne...) Men vi var i stand til at slappe af i denne absolutte ensomhed og ro... Kim og Vivi er meget søde. Vi glæder os til at se dig igen. Hold dig sund…. Alt godt, Wolfgang og Kirsten

Kirsten Kultscher

"Dejlig weekend"

Fantastisk campingplads, det var en rigtig dejlig weekend! Super flink operatør. Tak skal du have!

Dirk Hoffmann

"Vi kommer igen!"

Rigtig god og hyggelig familiecampingplads! Afslapning og deceleration langt væk fra masseturisme, bare fantastisk! Vi kommer gerne igen!

Antje Fritsche

Broager Strand Camping

Broager Strand Camping holder til nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi har 120 pladser, hvor en tredjedel er besat af fastliggere.

Vi lægger vægt på, at alle besøgende får en god oplevelse, når de er på camping og kommer til os. Derfor går vi altid med ud på campingpladsen for at finde en plads.​

white-facebook-box-fill

Kontaktoplysninger

Broager Strand Camping

Skeldebro 32, 6310 Broager

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 44 14 18

E-mail: post@broagerstrandcamping.dk