Nomineret som Europas mest charmerende autocamperplads

Broager Strand Camping i nær Sønderborg i Sønderjylland er både en campingplads og en autocamperplads med 120 pladser.

Vi er en autocamperplads med moderne faciliteter, og derfor er der naturligvis strøm og vand til hver enhed.

Aktuelt er vi nomineret som Europas mest charmerende autocamperplads. Årsagen er vores naturskønne områder, men også vores tilgang til de besøgende. Vi lægger i det hele taget vægt på at være nærværende.

Autocamperplads med fokus på de besøgende

​Vi lægger særlig vægt på, at de besøgende får en god oplevelse med vores plads. Derfor går vi altid med ud, når nyankommne skal finde en god plads. Vi forklarer blandt andet, hvor nord, syd og øst er, så nyankomne nemmere kan finde et godt sted på vores autocamperplads.​

Samtidig fortæller vi lidt om seværdigheder og aktiviteter i området, og det kan vi bedre gøre, når vi får mulighed for at mærke efter, hvad folk ønsker. Vi ligger blot 25 meter fra vandet, og der er udsigt til Sønderborg by, Kegnæs og Dybbøl Mølle, når du kigger udover vandet.

Salen på vores plads kan bespise 120 personer

​Vi får mad ind udefra til vores store sal på vores autocamperplads, når der er træf, og når der er fællesspisning. Der er plads til 130 mennesker.

Det er især campingvogngrupper, som gør brug af det. Vi er en autocamperplads, men vi har også to campinghytter til fire personer, og tre hytter til seks personer.

Ring gerne på telefon 74 44 14 18 for at reservere plads på vores autocamperplads. Du kan også sende en e-mail til post@broagerstrandcamping.dk.

Har du brug for hjælp?

​​Har du spørgsmål, så skriv til os i formularen.

​Vi svarer tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Broager Strand Camping

Broager Strand Camping holder til nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi har 120 pladser, hvor en tredjedel er besat af fastliggere.

Vi lægger vægt på, at alle besøgende får en god oplevelse, når de er på camping og kommer til os. Derfor går vi altid med ud på campingpladsen for at finde en plads.​

Kontakt

Broager Strand Camping​

Skeldebro 32

​​6310 Broager

​​Få rutevejledning

​​

Telefon: 74 44 14 18​

post@broagerstrandcamping.dk