Nomineret som Europas mest charmerende autocamperplads

​Åben hele året

Broager Strand Camping nær Sønderborg i Sønderjylland er en campingplads med 120 pladser. Vi er en campingplads med moderne faciliteter, og der er strøm og vand til hver enhed, samt afløb på halvdelen af pladserne der er 10x10.​

Vi er en charmerende plads på grund af vores naturskønne områder, men også vores tilgang til de besøgende. Vi lægger i det hele taget vægt på at være nærværende.

Campingplads med fokus på de besøgende

Vi lægger særlig vægt på, at de besøgende får en god oplevelse på vores plads. Derfor går vi altid med ud, når nyankommne skal finde en god plads. Vi forklarer blandt andet, hvor nord, syd og øst er, så nyankomne nemmere kan finde et godt sted på vores campingplads.

Samtidig fortæller vi lidt om seværdigheder og aktiviteter i området, blandt andet Gendarmstien, og det kan vi bedre gøre, når vi får mulighed for at mærke efter, hvad folk ønsker. Vi ligger blot 25 meter fra vandet, og der er udsigt til Sønderborg by, Kegnæs og Dybbøl Mølle, når du kigger udover vandet.

Salen på vores plads kan bespise 100 personer

Vi får mad ind udefra til vores store sal på vores campingplads, når der er træf, og når der er fællesspisning. Der er plads til 100 mennesker.

Det er især campingvogngrupper, som gør brug af det. Vi har fem hytter til udlejning fra hverdagsbasis eller 8-14 dage.

  • 1 stk. - 3 personers hytte med toilet (med enkeltsenge)
  • 2 stk. - 4 personers hytte (med enkeltsenge)
  • 2 stk. - 2 personers hytte ( med enkeltsenge)
  • 2 værelser til udlejning med enkeltsenge på 1 dags basis

Ring gerne på telefon 74 44 14 18 for at reservere plads på vores campingplads. Du kan også sende en e-mail til post@broagerstrandcamping.dk eller booke online.

Har du brug for hjælp?

​​Har du spørgsmål, så skriv til os i formularen.

​Vi svarer tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Camping med strand

Vi ligger helt ned til Sønderborg Bugt.

Naturskønne områder

Vi er omgivet at den skønneste natur omkring campingpladsen.

Camping for børn og voksne

Vi byder alle velkommen på pladsen, store som små.

​Salen på vores plads kan bespise 100 personer

Vi får mad ind udefra til vores store sal på vores campingplads, når der er træf, og når der er fællesspisning. Der er plads til 100 mennesker.

Det er især campingvogngrupper, som gør brug af det. Vi er en autocamperplads, men vi har også to campinghytter til fire personer, to hytter til to personer og en hytte til tre personer. Dette kan du læse mere om under "hytter".

Ring gerne på telefon 74 44 14 18 for at reservere plads på vores autocamperplads. Du kan også sende en e-mail til post@broagerstrandcamping.dk.​

Broager Strand Camping

Broager Strand Camping holder til nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi har 120 pladser, hvor en tredjedel er besat af fastliggere.

Vi lægger vægt på, at alle besøgende får en god oplevelse, når de er på camping og kommer til os. Derfor går vi altid med ud på campingpladsen for at finde en plads.​

white-facebook-box-fill

Kontaktoplysninger

Broager Strand Camping

Skeldebro 32, 6310 Broager

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 44 14 18

E-mail: post@broagerstrandcamping.dk