Festlokale på campingplads: hold fest og ferie på samme tid

Lej et festlokale og overnatning ét og samme sted

Skal du holde en stor fest, og ønsker du at gøre noget særligt ud af det? Så er du kommet til det helt rette sted. På Broager Strand Camping har vi nemlig et festlokale på vores campingplads, og du og dine gæster kan derfor gå direkte fra festen og ud i teltet, campingvognen eller hytten og overnatte, når festen er ovre. Du skal dog også være velkommen til at leje vores festlokale, selv hvis du ikke ønsker overnatning.

Vores campingplads befinder sig i naturskønne omgivelser tæt på både skov og strand i Broager, og du og dine gæster kan således nemt komme hertil fra hele Sønderjylland, herunder Sønderborg.

Vi tager hånd om dig og dit selskab

Ved Broager Strand Camping står vores imødekommende og serviceorienterede personale altid klar til at give dig og dine gæster den perfekte oplevelse. Lejer du vores festlokale hjælper vi dig altså selvfølgelig også med servering og lignende, hvis du bestiller catering ude fra.

Vi kan desuden også tilbyde at stå for maden til op mod 130 personer, og vi kan tilpasse menuen til dine ønsker, hvis du eksempelvis skal fejre en julefrokost eller Mortensaften.

Uanset hvad du ønsker og har brug for i forhold til leje af festlokale, så er vi utroligt fleksible og ønsker at give dig præcist den løsning, du leder efter. På den måde vil vi være med til at gøre det til en uforglemmelig aften for både dig og dine gæster.

Kontakt os og lej et lokale til din fest

Ønsker du at leje vores festlokale, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi skræddersyer gerne et tilbud til dig, som er tilpasset dine ønsker og behov.

På Broager Strand Camping kan du være sikker på at få en fest, du aldrig kommer til at glemme.

Har du brug for hjælp?

​​Har du spørgsmål, så skriv til os i formularen.

​Vi svarer tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Camping med strand

Vi ligger helt ned til Sønderborg Bugt.

Naturskønne områder

Vi er omgivet at den skønneste natur omkring campingpladsen.

Camping for børn og voksne

Vi byder alle velkommen på pladsen, store som små.

Hvad siger vores gæster?

"Vi kommer tilbage"

Receptionen var meget venlig, vi fik en parkeringsplads på første række. Sanitære faciliteter store og rene. Fantastisk udsigt over fjorden. Familiedrevet lille stille campingplads, vi kommer tilbage.

Martina Steinmann

"Varm velkomst"

Varme brusere, veludstyret køkken... vi blev budt meget varmt velkommen her (var også godt, da vejret var typisk nordtysk... vind, regn, sne...) Men vi var i stand til at slappe af i denne absolutte ensomhed og ro... Kim og Vivi er meget søde. Vi glæder os til at se dig igen. Hold dig sund…. Alt godt, Wolfgang og Kirsten

Kirsten Kultscher

"Dejlig weekend"

Fantastisk campingplads, det var en rigtig dejlig weekend! Super flink operatør. Tak skal du have!

Dirk Hoffmann

"Vi kommer igen!"

Rigtig god og hyggelig familiecampingplads! Afslapning og deceleration langt væk fra masseturisme, bare fantastisk! Vi kommer gerne igen!

Antje Fritsche

Broager Strand Camping

Broager Strand Camping holder til nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi har 120 pladser, hvor en tredjedel er besat af fastliggere.

Vi lægger vægt på, at alle besøgende får en god oplevelse, når de er på camping og kommer til os. Derfor går vi altid med ud på campingpladsen for at finde en plads.​

white-facebook-box-fill

Kontaktoplysninger

Broager Strand Camping

Skeldebro 32, 6310 Broager

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 44 14 18

E-mail: post@broagerstrandcamping.dk